BBQ @ SBB

Afgelopen avond was de afdelingsbarbecue van onze afdeling op Safaripark Beekse Bergen. Georganiseerd door de guppen, de nieuwelingen, waaronder ik.
Na een (voor mij) vrij rustige werkdag werden alle spullen verzameld om richting Afrikadorp te gaan. Daar hebben we alles klaargezet, waarna iedereen binnen kwam druppelen. Tot een uur of 8 hebben we genoten van de barbecue met "gewoon" vlees, zoals hamburgers en speklapjes, maar ook "wild" vlees, bijvoorbeeld bison- en springbok-steak en kangoeroe-biefstuk. Heerlijk! Daarna hebben we met een aantal mensen een rondje door het park gewandeld, schitterend om te zien hoe anders de dieren zich gedragen dan overdag. Ik bedoel...

overdag zullen nyala's echt niet aan je vingers komen snuffelen :) Toppunt waren wel de neushoorns, die in hun stal letterlijk lagen te snurken.
Na de wandeling zijn we naar het Rangerkamp gegaan, waar al een mooi kampvuur aangelegd was. Hier zijn we nog tot laat - erg laat - doorgegaan met kletsen, lachen en zingen, waarna we in onze tenten zijn gekropen om te gaan slapen.

Het was een erg geslaagde avond, ik heb genoten!

Ik heb een heel aantal foto's gemaakt, hier alvast een voorproefje, er volgen er nog meer!

Nederlands