13 september 2011 - Een dag op de Royal Delfin

De Royal Delfin is door zijn massale voorkomen niet echt mijn favoriete boot, maar wat heb ik het gisteren naar mijn zin gehad! En wat is de crew toch gezellig! We hoeven op de Royal Delfin weinig bij te springen, alleen na de lunch wordt van ons verwacht dat we even mee de borden ophalen. Verder hoeven we niets te doen dan alleen maar genieten. En de formulieren invullen en finshots maken als er dolfijnen of walvissen te zien zijn. Hoewel dat ook onder de categorie genieten valt.
En als je dan de kans krijgt om dolfijnen en walvissen tegelijk te zien, boegsurfend, spyhoppend (zie foto 9) en springend rond de boot... Geweldig!

Nederlands

Reacties

Hoi Lieke,

Echt super zeg die stages etc. Ik hoorde van je moeder dat je een introduik hebt geboekt! Veel plezier!
Ik denk dat je direct verslaafd bent! Succes alvast met je brevet. In november ga ik naar Gran Canaria. (kun je ook prima duiken in een onderwaterpark) lekker rustig vanaf de kust in zee lopen en veel vis / planten checken. Mooie foto's trouwens! Succes met je stage en de rest.

Groeten

Geoffrey

Weer helemaal geweldig. Hoe meer ik dat zie en lees, hoe meer ik dat ook wil! Stuur alvast wat zon want het lijkt komende dagen wel herfst. Veel plezier en succes komend weekend onder water.

Wat een foto's zeg!! Fantastisch. En die foto's!! Ik lees net dat je gaat duiken, ik denk dat je dat ook helemaal super gaat vinden! Er ligt hier nog een nieuw droogpak van ome Ad ...mag je wel lenen..haha.
Wens je heel veel succes en ben heel benieuwd naar jouw verhaal! Dikke kus!

haha ik ben net wakker, maar ik bedoel natuurlijk ....Fantastisch. En die verhalen ipv nog een keer foto's..tja het is wat als je Sarah bent!