Petitie

Wat ik hier in Tenerife allemaal doe? Gedragsonderzoek van dolfijnen en walvissen, aan het strand liggen, schoonmaken, jetskiën, koken, Disneyfilms kijken en niet een van de minst belangrijke: handtekeningen verzamelen.

Nee, ik ben niet een of andere vreemde hobby gestart waarbij ik probeer zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen, die handtekeningen kunnen uiteindelijk het leven redden van zo'n 7400 walvissen per jaar, ofwel ruim 20 walvissen per dag. En daarbij zijn nog niet eens de dolfijnen gerekend die jaarlijks in Japan worden afgeslacht. Het gaat namelijk om een petitie tegen de walvisjacht. En nee, dat gebeurt niet alleen in Japan, maar ook in IJsland, Groenland, Canada, de VS, Noorwegen en nog een heel aantal andere landen wordt op walvissen gejaagd.

Daarom is de Atlantic Whale Foundation een petitie gestart tegen de walvisjacht. Een miljoen handtekeningen zijn nodig om de aandacht van de Europese overheden te krijgen. Op dit moment zitten we bijna aan de 16.000 handtekeningen en we hebben dus nog een hele weg te gaan. Daarom wil ik jullie vragen om deze petitie te tekenen. Neem heel even de tijd om je naam en e-mailadres in te vullen. Je hoeft je niet te registreren, hoeft naderhand niks te verifiëren via mail en je krijgt geen spam.

En als je dan toch bezig bent... Stuur de link dan ook even door naar vrienden, familie, collega's, enzovoort ;-)

Nederlands

Reacties

Dat doen wij wel, alleen is er nog wel een hele lange weg te gaan maar alle beetjes helpen.

done ;)

handtekening

Dat was handtekening 15678. Of zoiets.... ; )

You are signer #16289 :D