Pannenkoeken, paardrijden en parties

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een berichtje schreef, dus dit wordt een lekker lang bericht. De foto's die bij deze blog staan, zijn verdeeld per datum. Bij de eerste foto van een bepaalde datum heb ik de datum erbij gezet, zodat het ook een beetje duidelijk is welke foto bij welk verhaal hoort.

26 september
Wat doe je als je de taak hebt gekregen om te koken en je hebt onwijze trek in pannenkoeken? Juist ja, pannenkoeken bakken! Dat is precies wat Sanne en ik bedacht hadden. Vier pakken bloem, zo’n dertig eieren, liters melk, vier uur en 23 tevreden volunteers later kon ik geen pannenkoek meer zien. Gelukkig kregen we hulp van Aron, anders hadden we nu nog pannenkoeken staan bakken!

27 september
Volunteers komen en gaan. En met sommigen heb je een klik en bouw je binnen een hele korte tijd een vriendschap op. Als zo’n volunteer dan weer naar huis moet, houd je natuurlijk een mooi afscheidsfeestje! Dat is dan ook hetgene wat we gedaan hebben voordat Lara naar huis ging. Ik zou zeggen: kijk naar de foto’s, no words needed toch?

28 september
Jaren heb ik geroepen: “Ik op een paard? Vanzijnlangzalzelevennevernooitniet!” En toen kwam ineens de vraag wie dat er mee wilde gaan paardrijden. Toch een keer proberen dan? En jawel, een week later was het zover: Lieke zat op een paard. Maar Lieke was ook even vergeten dat Tenerife niet zo plat als Nederland is. Daar gingen we door de bergen. De eerste vijf minuten waren zo ongeveer de minst prettige minuten van mijn hele stage tot nu toe, maar daarna ging het steeds wat beter. Ik begon het paard aan te voelen en het paard mij. En goh, eigenlijk is dat paardrijden nog helemaal zo eng nog niet! Of ik wilde proberen te draven: welja, dat kan er dan ook nog wel bij. Zelfs dat ging me beter af dan dat ik van te voren had kunnen en durven hopen. En toch was ik stiekem wel een klein beetje blij toen ik anderhalf uur later weer met beide voeten op de grond stond. Tot daar de eerste foto van de serie. Aangezien de tocht door de bergen ging, had niemand van ons (ons = Sanne, Raisa, Wibe en ik) een camera mee op het paard genomen en hebben we daar dus ook geen foto’s van. Na het paardrijden hebben we met de honden van de manege gekroeld, waar juist wel weer veel foto’s van gemaakt zijn. Vandaar dat de foto’s van het paardrijden vooral foto’s zonder paarden zijn.
’s Avonds ontdekten Aron en Wibe een nieuw plekje om te chillen: het dak. (Ik ben ondertussen ook op het dak geweest en ik heb het uur dat we boven zaten nodig gehad om bij te komen van het naar boven klimmen. Twee uur nadat ik beneden was, stond ik nog steeds te trillen op mijn benen van de klim naar beneden. Ik zal jullie de details besparen, anders gaat ons mam gillen :P ) Verder hebben we afscheid genomen van Carolin, die de daaropvolgende nacht zou vertrekken.

29 september
Geen lang verslag, gewoon even foto’s kijken :)

30 september – 2 oktober
Weekend, eindelijk! Vrijdagavond zijn we naar Oasis geweest, een gezellige en niet al te drukke cocktailbar. Zaterdag had ik de vierde duik van mijn duikcursus en zondag had ik mijn theorie-examen. En die heb ik gehaald, dus dat wil zeggen dat ik komende zondag, na mijn laatste duik mijn duikbrevet in de pocket heb!
Oh, en als je een oud EHBO-pakket vindt, kun je daar best veel lol mee hebben. Vooral als er aapjespleisters in zitten.

3 oktober
De Katrin is een mooi houten bootje. En ik heb gisteren ontdekt dat deze boot een van de leukste boten is waar de AWF mee samenwerkt. De crew is erg aardig, je hoeft anders niks te doen dan alleen je eigen taken én, niet geheel onbelangrijk, ik werd niet misselijk. Leuk ook als je met iemand word ingedeeld waarmee je goed overweg kunt. Heerlijke dag gehad dus!

Nederlands

Reacties

Tof dat je zo snel 'n blog maakt, al wilde ik je nergens toe dwingen!

Leuk om je verhalen te lezen en je mooie foto's te zien!!

Liefs!

Wat een gezellige foto's. Leuk om de mensen te zien waar je mee werkt.
Erg leuk!

Waarom zijn eigenlijk overal de hoofden af..? wie is die goeie fotograaf?XD

Klik gewoon eens op het vergrootglaasje in de rechterbovenhoek :]

Dan loopt m'n computer vast..:P
ik zal het dalijk 'ns proberen thuis in nl..kep nu weekend:D