Duiken

30 oktober 2011 - Duiken

Daar zijn we weer! Dit keer weer eens een kort blogje en wat foto's. Afgelopen zondag ben ik, samen met ons pap, wezen duiken. Pa een try dive op zo'n acht meter diepte, ik een adventure dive op 26 meter. Het onderwerp van mijn duik? Fotografie! Tijdens de dertig minuten durende duik bij Palm Mar Cave heb ik het een en ander aan foto's geschoten. Het valt niet mee om je balans te vinden én een foto te maken die van redelijke kwaliteit is. Vandaar dat de best gelukte foto's ook boven water zijn.
Ook de rest van de week heb ik nogal wat foto's gemaakt, maar die volgen later! Voor nu zeg ik: buenas noches y hasta luego!

Nederlands

17 september 2011 - De wondere onderwaterwereld

Onbeschrijfelijk. Het moment dat je met je hoofd onder water gaat en beseft dat je gewoon kunt ademen. Vervolgens oog in oog komt te staan met vissen in alle kleuren van de regenboog, een prachtige zeester en gigantische zeeschildpadden die je even van dichtbij komen bekijken. En een aai over hun kop komen halen. Elke keer als ik in de zee zwem zie ik de bodem ver onder me, maar nu had ik de kans om het zand door mijn vingers te laten glijden en het alg op de rotsen te voelen.

Nederlands
Subscribe to RSS - Duiken