Safaripark

Okapi's in het Safaripark

Is het een giraffe? Is het een zebra? Nee, het is een okapi! Met zijn strepen en lange hals zeker een opvallende verschijning, die velen waarschijnlijk niet meteen zullen herkennen. Tot vandaag had slechts één dierentuin in Nederland de okapi in haar collectie, maar sinds vanmiddag is naast Blijdorp ook het Safaripark een trotse houder van de okapi. Het eerste dier is goed aangekomen vanuit Wuppertal en morgen volgt de tweede.

Undefined

2 augustus 2011 - Witliphert

Nederlands

Vaarwel Albert Heijn...

Nederlands

Fijn, het is zeven uur en mijn wekker gaat af. Ik geef hem een ram op z'n snooze en draai nog een keer om. Vijf minuten later volgt mijn telefoon. Jahaaa, ik kom er bijna uit. Nog één keer snoozen. Op het moment dat ik weer bijna indommel, besluiten wekker en telefoon hun krachten te bundelen en beginnen tegelijk te rammelen. Goed dan, ik ben al wakker. Of ja... wakker?

Nog bijna voordat mijn kont de treinbank raakt, bevind ik me alweer in comateuze toestand. Totdat...

Foto-update

Er is de afgelopen dagen weer van alles gebeurd en hoe is dat nou beter te vertellen dan met foto's? Afgelopen donderdag waren Kirsten en Kimberly in het Safaripark en ik heb van Kimberly wat leuke foto's gekregen.
Daarnaast vierde Nadine afgelopen zondag haar verjaardag bij Falconcrest. Het was sowieso al twee weken geleden dat ik er geweest was, dus

Nederlands

BBQ @ SBB

Afgelopen avond was de afdelingsbarbecue van onze afdeling op Safaripark Beekse Bergen. Georganiseerd door de guppen, de nieuwelingen, waaronder ik.
Na een (voor mij) vrij rustige werkdag werden alle spullen verzameld om richting Afrikadorp te gaan. Daar hebben we alles klaargezet, waarna iedereen binnen kwam druppelen. Tot een uur of 8 hebben we genoten van de barbecue met "gewoon" vlees, zoals hamburgers en speklapjes, maar ook "wild" vlees, bijvoorbeeld bison- en springbok-steak en kangoeroe-biefstuk. Heerlijk! Daarna hebben we met een aantal mensen een rondje door het park gewandeld, schitterend om te zien hoe anders de dieren zich gedragen dan overdag. Ik bedoel...

Nederlands
Subscribe to RSS - Safaripark